FarhadFX.com

A New Way to a Better Life

  • افزودن سایز متن
  • سایز پیش فرض متن
  • کاهش سایز متن
صفحه اصلی اخبار فاند تازه ترین جنبه حقوقی و شرعی فاند

جنبه حقوقی و شرعی فاند

نامه الکترونیک چاپ PDF
امتیاز کاربر: / 0
بدخوب 

سلام

۱٫ از تک تک دوستان و اساتید محترم که نظرات سازنده و انتقادات مفید دارند تشکر می کنم.

۲٫ از تک تک دوستان فارسی زبانی که سرمایه گذاری کرده اند نیز تشکر می کنم. من ارزش این اعتماد را به خوبی می دانم و تمام سعیم به همراه دوستانم در FarhadFund این است که آن را به نحو احسن پاسخ گوییم.

۳٫ بهرحال بحث شرعی بودن کار برای اغلب ما ایرانیان بسیار مهم است (یعنی یک درجه از مهم هم بالاتر است). پدر خانم خود بنده تنها وقتی راضی شد به من دختر دهد که جواب استفتا خود مبنی بر حلال بودن درآمد از طریق خرید و فروش در بازار سرمایه را مثبت یافت و باز از آنجا که این Fund را من ابتدا از اقوام و آشنایان آغاز کردم، ایشان با اینکه شاید خیلی هم به سود آن احتیاج داشتند ( در این اوضاع بد اقتصادی چه کسی احتیاج ندارد؟) اما تنها وقتی راضی به سرمایه گذاری شدند که به لفظ یا در قرار ذکری از “سود علی الحساب” یا “مضاربه” به میان آمد و سود حاصله را در پاسخ استفتا خود از مراجع محترم مثبت یافتند.

۴٫ “قرارداد” در کارهای مالی برای “سرمایه پذیر پاسخگو” بسیار حیاتی تر از “سرمایه گذار” است و نبود آن یک نقص بزرگ محسوب می شود. سرمایه پذیر اگر پاسخگو نباشد که در واقع کلاهبرار است و به قول معروف بر او حرجی نیست، لیکن اگر “پاسخگو” باشد، در فقدان قراردادی که کلیه ی جوانب را ملحوظ کرده باشد، به شدت در مخاطره قرار می گیرد. هر سرمایه گذاری ، با کوچکترین بهانه ای می تواند او را به باد انتقاد بگیرد و آبروی او را بریزد. من لااقل از سال ۲۰۰۴ به طور مستند روی اینترنت کار مالی انجام داده ام و اینکه حتی یک مورد جزیی علیه من وجود نداشته باشد (بدون اینکه بخواهم به برخی سودجویان باج دهم)، فشار زیادی را بر من وارد کرده است. چون کافی است یک شیر پاک خورده ای در یک جایی یک کلمه بنویسد که “بله … فلانی پول مارا خورد!” . این جمله همان و در فقدان یک قرارداد که بتوان به مفاد آن استناد کرد ، بی اعتباری همان.

۵٫ ما با مشورت وکلا در حال تنظیم قراردادی حقوقی هستیم. این قرارداد را به شرکت بین المللی اینجانب “شرکت بین المللی راهبرد کیش” که در جزیره کیش و به شماره ۷۰۶۴ ثبت شده است انتقال داده ایم تا هم سرمایه گذاران ایرانی و هم خارجی را شامل شود و هم بتوانیم از دیگر مزایای حقوقی برخوردار شویم. البته به محض تکمیل در مورد آن در جای خود اطلاع رسانی خواهم کرد. اما همین را بگویم که بله! به فکر قرارداد هستیم و به آن عمل خواهیم کرد.

۶٫ اگر هستند دوستانی که امکان سرمایه گذاری از طریق PayPal را دارند، حتما از همین طریق سرمایه گذاری خود را انجام دهند. از انجا که حساب PayPal ما با مشخصات و آدرس آمریکایی Verifiy شده است و ما نیز یک Full Money-Back Policy با PayPal داریم، سرمایه گذار می تواند مطمئن باشد که لااقل اصل سرمایه او تا ۶۰ روز قابل بازگشت از طریق PayPal می باشد. یعنی تا ۶۰ روز از طریق PayPal امکان refund وجود دارد که ریسک سرمایه گذار را به صفر تقلیل می دهد.

۷٫ امنیت حساب ها و اکانت ها باید مورد توجه خاصی قرار بگیرد. در همین هفته چند بار به طرق مختلف سعی شده است که حساب های ما هک شود. ما عجالتا سرویس SSL را روی سایت نصب کرده ایم و در حال حاضر سایت از طریق https قابل دسترس است. این باعث می شود که داده ها کاملا encrypt شوند و امکان شناسایی و هک کردن پسوردها تا حد زیادی کاهش می یابد. لطفا مراقب پسورد و امنیت حساب خود باشید (خصوصا اگر دارای حساب های بالای ۱۰۰۰۰ دلار هستید). ما نیز در حال افزایش امکانات امنیتی هستیم تا همه کار در آرامش و با امنیت صورت گیرد. اصولا سرمایه گذاری بدون آرامش و بدون شادی را به نظر من باید در کوزه گذاشت.

با تشکر

فرهاد

 

لطفا، برای حمایت از ما کپی رایت جوملا فارسی را از پایین صفحات حذف نفرمایید.